Op eigen kracht

Als u ervoor kiest om de implementatie van ChemRADE zo veel mogelijk op eigen kracht uit te voeren, bestaat onze ondersteuning vooral uit instructie en training. Daarnaast spelen wij een rol bij een valide en efficiënte inrichting van uw ChemRADE account om te verzekeren dat de risicobeoordelingen, die u zelf uitvoert, correct verlopen. Het uitvoeren van de risicobeoordelingen, het opstellen van een plan van aanpak (PvA), overige rapportages en werkplekinstructiekaarten (WIK) als ook het vastleggen van aanvullende registratieverplichtingen voor CMR-stoffen doet u in eigen beheer.

U kunt onze helpdesk raadplegen bij vragen over de software en via onze gratis periodieke trainingen kunt u uw kennis onderhouden en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen ChemRADE.

Tot volledig ontzorgd

U kunt er ook voor kiezen om de implementatie van ChemRADE gedeeltelijk of zelfs volledig door onze adviseurs uit te laten voeren. Aangezien wij de software zelf ontwikkelen en er dagelijks mee werken, is onze ondersteuning efficiënt en tegen scherpe tarieven. Onze adviseurs kunnen u ook helpen bij het dagelijks beheer van ChemRADE. Daarnaast bieden wij aanvullende arbeidshygienische en –toxicologische diensten  rondom gevaarlijke stoffen, zoals het opstellen van meetprogramma’s voor het beoordelen van blootstelling aan gevaarlijk stoffen of het afleiden van bedrijfsgrenswaarden. Benieuwd naar onze aanvullende dienstverlening? Bekijk de mogelijkheden hier!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met ChemRADE? Neem dan contact met ons op.