CLOUD module

Met de CLOUD-module in ChemRADE zorgt u ervoor dat uw werknemers altijd en eenvoudig toegang hebben tot de meest actuele Veiligheidsinformatiebladen (SDS-en) en Werkplekinstructiekaarten (WIKs).  Door gebruik van de CLOUD module is het afdrukken en verspreiden van SDS-en of WIKs niet meer nodig. Werknemers hebben zelf direct toegang tot de meest recente informatie via een persoonlijke log-in. De CLOUD module zorgt voor een optimale communicatie over veilig werken met de werknemers in uw bedrijf.

De voordelen
  • Combined Shape Werknemers hebben altijd toegang tot te meest actuele veiligheidsinformatiebladen (SDS-en) en werkplekinstructiekaarten (WIKs)
  • Combined Shape Geen papieren werkplekinstructiekaarten meer afdrukken maar met een klik een directe upload naar uw werknemers via de CLOUD
  • Combined Shape Werknemers kunnen direct de meest recente veiligheidsinformatie en WIKs bereiken via een persoonlijke login op de CLOUD applicatie

U kunt uw ChemRADE licentie op ieder moment uitbreiden met deze of andere optionele modules. Vul onderstaand formulier in om hierover contact met ons op te nemen.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Contact opnemen