Masterclass Basic characterization of chemical exposure determinants

Masterclass   25 maart 2021

Voor een beoordeling van de risico’s van gevaarlijke stoffen in uw bedrijf is een degelijke inventarisatie van de gebruikte chemische producten en stoffen noodzakelijk (stofregister). Daarnaast is inzicht nodig in de aard van de werkzaamheden en werkplekkenmerken specifiek voor uw bedrijf. Veel bedrijven ervaren dit als lastig en moeilijk. Deze masterclass geeft praktische handvatten voor een efficiënte inventarisatie van de benodigde informatie, handige informatiebronnen en deelt ervaringen uit de praktijk.  

 

Deze masterclass is de tweede van de Chemrade Masterclasses Chemical Risk Assessment. Deze masterclasses zijn speciaal ontwikkeld voor klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade die hun kennis over Chemical Risk Assessment willen verdiepen en actualiseren. Er zijn in totaal 11 online masterclasses van ca. 1 uur die het komend jaar worden gegeven. De masterclasses doorlopen het hele traject van risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen in uw bedrijf: van strategie, via schatten van blootstelling met modellen, blootstellingsmetingen, biologische monitoring, gezondheidsbewaking, tot compliance testing en beheersmaatregelen. Elke masterclass geeft een kort overzicht van de actuele kennis (state-of-the-art), issues, handige tools/oplossingen en voorbeelden uit de praktijk. 

 
Klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor  deze Chemrade Masterclasses. Hieraan zijn geen kosten verbonden . Elke masterclass kan ook apart worden gevolgd. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. De masterclasses worden zowel in het Nederlands als Engels gegeven. Dr. Joost van Rooij, Chief Science Officer (PhD, geregistreerd toxicoloog en senior occupational hygienist) staat garant voor de inhoud van de masterclasses. 

 

Datum en aanmelden

Deze masterclass wordt gegeven op donderdag 25 maart van 13:00 tot 14:00. U ontvangt voorafgaand een link en toegangscode, waarmee u deze masterclass online kunt volgen. 

 

Voor Engelstalige collega’s wordt dit webinar op dezelfde dag eveneens in het Engels gehouden. Meld je hier aan.

AANMELDEN MASTERCLASS

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja, ik schrijf me in
Ik meld me graag aan voor de volgende masterclasses:
Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.