Masterclass Occupational Exposure Limit Values

Masterclass   29 april 2021

Een belangrijk element van risicobeoordeling van gevaarlijk stoffen is de werkplekgrenswaarde van een stof. Aan de grenswaarde wordt getoetst of u compliant bent en de gezondheidsrisico’s voldoende heeft beheerst.  Grenswaarden zijn er in vele soorten en maten: DNELs, DMELs, SCOELs, BOELs, IOELs, TLVs, MAK, BEIs etc. Anderzijds zijn er ook stoffen waarvoor helemaal geen grenswaarde beschikbaar is. Deze masterclass geeft inzicht in hoe grenswaarden worden afgeleid, goede informatiebronnen/websites, handvatten voor selectie, een eenvoudige methodiek voor afleiding van tentatieve grenswaarden en voorbeelden uit de praktijk.  

 

Deze masterclass is de derde van de Chemrade Masterclasses Chemical Risk Assessment. Deze masterclasses zijn speciaal ontwikkeld voor klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade die hun kennis over Chemical Risk Assessment willen verdiepen en actualiseren. Er zijn in totaal 11 online masterclasses van ca. 1 uur die het komend jaar worden gegeven. De masterclasses doorlopen het hele traject van risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen in uw bedrijf: van strategie, via schatten van blootstelling met modellen, blootstellingsmetingen, biologische monitoring, gezondheidsbewaking, tot compliance testing en beheersmaatregelen. Elke masterclass geeft een kort overzicht van de actuele kennis (state-of-the-art), issues, handige tools/oplossingen en voorbeelden uit de praktijk. 

 
Klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor  deze Chemrade Masterclasses. Hieraan zijn geen kosten verbonden . Elke masterclass kan ook apart worden gevolgd. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. De masterclasses worden zowel in het Nederlands als Engels gegeven. Dr. Joost van Rooij, Chief Science Officer (PhD, geregistreerd toxicoloog en senior occupational hygienist) staat garant voor de inhoud van de masterclasses. 

 

Datum en aanmelden

Deze masterclass wordt gegeven op donderdag 29 april van 13:00 tot 14:00. U ontvangt voorafgaand een link en toegangscode, waarmee u deze masterclass online kunt volgen.

 

Voor Engelstalige collega’s wordt dit webinar op dezelfde dag eveneens in het Engels gehouden. Meld je hier aan.

AANMELDEN MASTERCLASS

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja, ik schrijf me in
Ik meld me graag aan voor de volgende masterclasses:
Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.