Omgaan met verhoogde risicosituaties

Nieuws   12-01-2022

Nadat bedrijven met Chemrade hun stoffenregister op orde hebben gebracht en op basis daarvan automatisch risicobeoordelingen hebben uitgevoerd, moet er iets gedaan worden met deze uitkomsten. De risicosituaties die onvoldoende beheerst zijn moeten worden aangepakt, zodat medewerkers daadwerkelijk veilig kunnen werken. Tevens draagt dit bij aan het compliant zijn met Arbo wet- en regelgeving.

 

Bedrijven die hier ondersteuning bij zoeken, kunnen wij specifiek op hun situatie gerichte consultancy bieden. In nauw overleg brengen onze deskundige consultants in 2,5 dag de uitdagingen van een bedrijf in kaart. Op basis hiervan wordt een op maat Plan van Aanpak opgesteld. In dit Plan van Aanpak wordt voor alle situaties met een verhoogde blootstelling een juiste vervolgstap gedefinieerd om deze waarden te verlagen. Daarnaast kan dit in de verdere gebruiksfase van Chemrade toegepast worden om nieuwe risicosituaties te voorkomen. Het management kan dit Plan benutten om binnen het bedrijf de noodzaak van vervolgstappen te beargumenteren.

 

Heeft u zelf vragen omtrent het omgaan met verhoogde risico’s binnen uw bedrijf? Of wilt u meer weten over het opstellen van een Plan van Aanpak? Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons!

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande velden in en wij reageren zo snel mogelijk.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw bericht. Wij reageren zo snel mogelijk!

 

Het Chemrade Team