REACH en Chemrade (kosteloos)

Webinar   13 april 2021

Het webinar REACH en Chemrade is bedoeld voor Chemrade gebruikers van gevaarlijke stoffen en andere geïnteresseerden (KAM, HSE(Q)-medewerkers en overige Arboprofessionals) die willen weten hoe ze Chemrade kunnen inzetten om te kunnen voldoen aan REACH-verplichtingen voor eindgebruikers van gevaarlijke stoffen.

Tijdens dit webinar krijgt u concrete tips die u direct in uw bedrijf kunt toepassen. Wij vertellen niet alleen welke REACH-verplichtingen je als eindgebruiker van gevaarlijke stoffen hebt, maar vooral ook hoe je hier op efficiënte wijze uitvoering aan geeft met Chemrade.

Ook zal duidelijk worden hoe Chemrade kan helpen bij het uitvoeren van zogenoemde 'use compliance checks', om aan te tonen dat je conform de veilige werkinstructie van je leverancier werkt.

Datum en aanmelden
Dit webinar wordt gehouden op dinsdag 13 april a.s. van 11.00 u tot 11.45u. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via onderstaand formulier. U ontvangt voorafgaand een link en toegangscode, waarmee u dit webinar online kunt volgen.

Voor Engelstalige collega’s wordt dit webinar op dezelfde dag eveneens in het Engels gehouden. Meld je hier aan.

INSCHRIJVEN WEBINAR

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja, ik schrijf me in
Momentje...

Bedankt voor je inschrijving.