Single site
  • Locale autonomie
  • Eén vestiging
  • Eén rechtsgebied
  • Handige stoffendatabase

Grote of kleine organisaties; Chemrade solutions staat voor resultaat verzekerd

Groot of klein: Chemrade Solutions 'best of breed'

Bedrijven met één locatie worden met Chemrade integraal ondersteund in hun beheer en risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen. Ook voor deze organisaties is dit vanuit verantwoordelijkheid naar de medewerkers en compliance met wetgeving een must. Tal van organisaties hebben samen met Chemrade het 4-stappenplan van de Nederlandse Arbeidsinspectie succesvol doorlopen. Voor lokale sites van multinationale ondernemingen is de ondersteuning van Chemrade een goede eerste stap gebleken naar een internationale uitrol.

 

Bestaand IT Landschap; best of breed

Chemrade is de 'best of breed' in Risk Management Software. Chemrade past als SaaS oplossing naadloos in een bestaand IT landschap en biedt alle mogelijkheden via API's te koppelen met legacy systemen.

 

Professionele partner

Met Chemrade Software kiest u voor een zeer ervaren partner die organisaties oplossingen biedt op het gebied van Risk Management Software voor single sites, eventueel als opstap naar uitrol over alle sites van een multi-nationale onderneming. Op basis van een disruptive pricemodel bieden wij aantrekkelijke licentie opties.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Single Site solution van Chemrade
Neem contact op met één van onze experts
Bel 024 362 8830
Contact

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande velden in en wij reageren zo snel mogelijk.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw bericht. Wij reageren zo snel mogelijk!

 

Het Chemrade TeamTevreden klanten van Chemrade

Customer stories
Met het integreren van de slimme Chemrade software in onze andere EHS software middels de ChemRADE API hebben we een belangrijke doelstelling eindelijk gehaald. Hetzelfde systeem binnen al onze vestigingen, wereldwijd, helemaal afgestemd op de verschillende uitdagingen waar we mee te maken hebben zoals taal, regelgeving en verschillende werkvelden. Het was een grote stap, maar we hadden dit veel eerder moeten doen. Wij kunnen ons niet meer voorstellen hoe het zonder was.
Global EHS Manager
Multinational in de petrochemie
Wij werken in een sector met een groot scala aan gevaarlijke stoffen, het minste wat we als werkgever kunnen doen is zo goed mogelijk voor onze medewerkers zorgen door risico’s te beperken en iedereen goed te informeren over hoe te handelen. Sinds wij met Chemrade werken, krijg ik alleen maar positieve berichten terug van mijn mensen.
Manager Corporate Affairs
Multi nationale onderneming in Food & Agro
Je merkt in de software en in de service van Chemrade duidelijk dat er professionele ervaringsdeskundigen achter zitten. Dat was precies wat we nodig hadden. Chemrade heeft ons door het hele proces goed weten te ontzorgen en heel praktisch meegedacht, precies wat we nodig hadden voordat we konden gaan uitbreiden
Site manager
Fine Chemicals