Over Chemrade

Onze filosofie

Wij willen voorkomen dat mensen die dagelijks te maken hebben met gevaarlijke stoffen, ziek worden van hun werk. Wij vinden dat hier een belangrijke taak ligt voor organisaties en helpen hen dan ook om hun medewerkers veilig en gecontroleerd te laten werken met gevaarlijke stoffen.  Met deze overtuiging bieden wij volledige maar toch intuitieve software waarmee organisaties dit zelfstandig vorm kunnen geven.

Onze software

Wij zijn trots op onze software. Omdat Chemrade software voortkomt uit de expertise van onze arbeidshygiënisten en toxicologen in combinatie met de praktijk van onze klanten. Sinds 2011 wordt onze software wereldwijd succesvol ingezet in meer dan 20 landen. Samen met de klant blijven we doorontwikkelen om onze claim ‘best of breed’ op risk management software te waarborgen. Software zonder onnodige toeters en bellen. Voor iedereen makkelijk te gebruiken. Altijd up-to-date, plus een stapje meer, omdat we bovenal willen ontzorgen.

1. State-of-the-art

Door jarenlange praktijkervaring, research en development sluit onze software perfect aan op de dagelijkse behoeften van uw mensen op de werkvloer. Het draagt bij aan inzicht, overzicht en controle. Zodat u grip krijgt op gezondheidsrisico's en medewerkers met een gerust hart aan de slag gaan met gevaarlijke stoffen.

2. High level support

Wij ontzorgen, ondersteunen en delen onze kennis met u.

Daarom bieden wij Full Customer Care, om u zo goed mogelijk verder te helpen. Hulp van hoog niveau verleend door betrokken professionals. Omdat wij snappen dat u technisch én vakinhoudelijke service verwacht als het gaat om de gezondheid van uw medewerkers.

3. Best of Breed

Wij zijn specialist in risk management software.

Daarom bieden wij geen compleet EHS systeem, maar wel dé SaaS oplossing op het gebied van registratie en risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen, ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Met een naadloze integratie met uw bestaande IT infrastructuur en systemen.

4. SaaS

Altijd up to date en minimale belasting voor uw IT afdeling.

Met Chemrade kiest u voor Software as a Service; een schaalbare en kosteneffectieve oplossing. Wij onderhouden de webbased applicatie en zorgen dat deze altijd goed werkt, veilig is en up-to-date. U hoeft niets te installeren. Uw IT afdeling wordt ontlast. Met een naadloze integratie met uw bestaande IT infrastructuur en systemen (SSO, API).

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Chemrade?
Neem contact op met één van onze experts
Bel 024-3628830
Contact

Stuur ons een reactie

Vul onderstaande velden in en wij reageren indien mogelijk


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw bericht.