Masterclass Compliance testing, Periodic monitoring and Statistics

Masterclass   30 september 2021

Voor een bedrijf is het van groot belang om te weten of de gemeten blootstelling aan een gevaarlijke stof voldoet aan de grenswaarde voor de werkplek. De Europese richtlijn EN-689 schrijft voor dat voor deze compliance check een statistische test wordt gebruikt. Onderwerpen die aan bod komen in deze masterclass zijn o.a.: validatie van meetresultaten, toetsing aan grenswaarde bij zowel kleine als grote meetset, berekenen van kans op normoverschrijding (95 percentiel en 70% betrouwbaarheidsgrens), en het bepalen van het tijdsinterval voor periodieke metingen. U krijgt een handige gratis Excel-tool voor statistische tests, praktische tips en voorbeelden uit de praktijk.

 

Deze masterclass is de tiende van de Chemrade Masterclasses Chemical Risk Assessment. Deze masterclasses zijn speciaal ontwikkeld voor klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade die hun kennis over Chemical Risk Assessment willen verdiepen en actualiseren. Er zijn in totaal 11 online masterclasses van ca. 1 uur die het komend jaar worden gegeven. De masterclasses doorlopen het hele traject van risicobeoordeling van gevaarlijke stoffen in uw bedrijf: van strategie, via schatten van blootstelling met modellen, blootstellingsmetingen, biologische monitoring, gezondheidsbewaking, tot compliance testing en beheersmaatregelen. Elke masterclass geeft een kort overzicht van de actuele kennis (state-of-the-art), issues, handige tools/oplossingen en voorbeelden uit de praktijk. 

 
Klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor  deze Chemrade Masterclasses. Hieraan zijn geen kosten verbonden . Elke masterclass kan ook apart worden gevolgd. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. De masterclasses worden zowel in het Nederlands als Engels gegeven. Dr. Joost van Rooij, Chief Science Officer (PhD, geregistreerd toxicoloog en senior occupational hygienist) staat garant voor de inhoud van de masterclasses. 

 

Datum en aanmelden

Deze masterclass wordt gegeven op donderdag 30 september van 13:00 tot 14:00. U ontvangt voorafgaand een link en toegangscode, waarmee u deze masterclass online kunt volgen.

 

Voor Engelstalige collega’s wordt dit webinar op dezelfde dag eveneens in het Engels gehouden. Meld je hier aan.

AANMELDEN MASTERCLASS

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja, ik schrijf me in
Ik meld me graag aan voor de volgende masterclasses:
Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.